Skip to main content

Markten

Het grootste gedeelte van onze projecten betreft renovaties van utiliteitsgebouwen, maar we leveren ook andere diensten, zoals beveiliging, service en onderhoud.
Gouweloos

Utiliteit

Gouweloos Techniek is actief in de utiliteit. Dit betekent dat we werken aan gebouwen die geen woonbestemming hebben, zoals kantoren, scholen en overheidsgebouwen. Het grootste gedeelte van onze projecten betreft renovaties van utiliteitsgebouwen, maar we leveren ook andere diensten, zoals beveiliging, service en onderhoud.

Naast het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zijn we ook regelmatig als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de uitvoering van complete technische projecten. Hierbij werken we samen met vaste partners. Als opdrachtgever profiteer je van één vast aanspreekpunt, waardoor je altijd snel kunt schakelen.

Overheid

Van oudsher kom je Gouweloos Techniek tegen in overheidsgebouwen. Vaak gaat het hierbij om gebouwen met een complex karakter op het gebied van gebruik én aanwezige techniek. Voorbeelden van dit soort gebouwen zijn penitentiaire inrichtingen, tbs-klinieken, inrichtingen, rechtbanken en huisvesting voor ministerie, politie, marechaussee en recherche.

Het uitvoeren van werkzaamheden in dit type complexe omgevingen stelt bijzonder hoge eisen. Wij zijn getraind om ons op de juiste manier te bewegen tussen de gebruikers van deze objecten en hebben ervaring met high-end elektrotechniek zoals data- en alarmsystemen. Ook zijn we uitgebreid gescreend en bekend met de ter plaatse geldende procedures, geheimhoudingsplicht en gedragsregels.

Gouweloos

Onderwijs

Gouweloos Techniek is al jarenlang partner van diverse onderwijsinstellingen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten we wat belangrijk is binnen het onderwijs – van basisschool tot universiteit.

Onderwijsinstellingen schakelen ons in voor het vernieuwen, renoveren en verduurzamen van technische installaties, maar ook voor beheer, service en onderhoud volgens de wettelijke normen. Ook kunnen we inspecties in onderwijsgebouw(en) uitvoeren. Al deze werkzaamheden voeren we uit in overleg met de onderwijsinstelling, om de overlast tot een minimum te beperken.

Bedrijven

Bij Gouweloos Techniek zijn we al sinds de oprichting van ons bedrijf werkzaam voor het bedrijfsleven. Zo voerden we de afgelopen jaren projecten uit voor grote bedrijven zoals Amazon, Microsoft en Unilever.

Een belangrijk onderdeel van ons werk zijn renovaties van bedrijfspanden. Hierbij voeren we elektrotechnische werkzaamheden uit, maar we zijn ook regelmatig hoofdaannemer. In dit geval zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering van complete technische (utiliteits)projecten. We werken samen met vaste partners, waarbij je als opdrachtgever één vast aanspreekpunt hebt. Dit is duidelijk en maakt dat wij gezamenlijk altijd snel kunt schakelen.

Ons bedrijf beschikt over alle benodigde certificeringen, waaronder VCA**, ISO 9001 en BRL.