Skip to main content

Over ons

Gouweloos Techniek houdt zich al sinds 1920 bezig met het oplossen van (elektro)technische vraagstukken voor de utiliteit: de overheid, het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. 

Gouweloos

Dit doen we met een Rotterdamse mentaliteit en aanpak – niet lullen maar poetsen – maar ook met oog voor onze mensen. Naast het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zijn we ook regelmatig als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de uitvoering van complete technische projecten.

Missie en Visie

Onze missie
Gouweloos Techniek wil met elektrotechniek waarde creëren en toevoegen. Wij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren elektrotechnische installaties voor de utiliteit: de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. Dit doen we stipt en 24 uur per dag, volgens beproefde, gegarandeerde en duurzame technieken.


Onze visie
Techniek zit in onze wortels. We zijn professioneel, komen afspraken na en voeren werkzaamheden uit met respect voor klanten en hun omgeving. Zo bouwen we aan langdurige relaties. Bij Gouweloos regelen we zaken op eigen Rotterdamse wijze: direct, efficiënt, betrokken en in samenwerking met klanten, medewerkers en partners. Dat maakt ons onderscheidend en daar halen we energie uit. Deze energie gebruiken we om onze klanten te verrassen, hun verwachtingen te overtreffen en zelf te blijven leren en verbeteren.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op onze agenda. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op een manier die bij ons past: met een no-nonsense aanpak. We adviseren klanten op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen én verduurzamen onze eigen organisatie. Zo is ons pand voorzien van zonnepanelen, ledverlichting en een systeem dat ongewenste stroomverbruikers buiten kantooruren uitschakelt. Daarnaast rijden onze medewerkers zoveel mogelijk elektrisch en zijn we bezig met het verder digitaliseren van onze documentenstroom.

Een echt goed geschenk

Net als vorig jaar hebben we ervoor gekozen het traditionele kerstcadeau achterwege te laten en een bedrag te doneren aan een goed doel.

Dit jaar richten we onze aandacht op jongeren uit Rotterdam met een besproken verleden die een tweede kans verdienen. We willen graag een bijzondere plek onder de aandacht brengen die hierin een cruciale rol speelt, namelijk: Heilige Boontjes. Hier vinden jongeren op een veilige manier hun weg terug in de samenleving. Ze krijgen er de kans om hun kwetsbaarheid om te zetten in kracht.

Heilige Boontjes is gestart door een politieagent/pedagoog en een re-integratiedeskundige. Samen begrijpen zij als geen ander hoe moeilijk het is om een leven weer op de rails te krijgen. In een omgeving waar vroeger politiezaken werden behandeld, wordt nu koffie geschonken en kun je genieten van heerlijke ontbijt-, lunch- en dineropties. Hiermee heeft Heilige Boontjes sinds 2015 al meer dan 120 kwetsbare jongeren geholpen om hun leven weer zinvol en betekenisvol te maken.

Wij zijn verheugd om dit goede doel te steunen en deze Rotterdamse jongeren een steuntje in de rug te geven.

Lees meer over Heilige Boontjes.

Gastvrij Gouweloos

Gastvrij zijn als technische dienstverlener? Jazeker!

Al jaren maken wij onze mensen ervan bewust dat ons gedrag grote invloed heeft op de beoordeling van onze dienstverlening. Dit doen we door training, persoonlijke begeleiding, klanttevredenheidonderzoeken en het geven van feedback.

Wij realiseren ons dat als wij een opdracht uitvoeren, we bij de klant op bezoek zijn. We begrijpen dat onze aanwezigheid en werkzaamheden overlast kunnen geven. Om deze tot een minimum te beperken zijn wij zichtbaar als het moet, maar verder zo onzichtbaar mogelijk. Indien gewenst geven we een toelichting op de geplande werkzaamheden en houden we onze klanten op de hoogte van de status. Ook houden we onze tijdelijke werkplek netjes en ruimen we deze bij het verlaten ervan op.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij werken aan uitdagende (renovatie)projecten in de utiliteit: voor de overheid, het onderwijs en grote bedrijven zoals Amazon, Microsoft en Unilever? Heb je affiniteit met high-end elektrotechniek zoals data- en alarmsystemen? En wil je aan de slag binnen een hecht team bij een echt Rotterdams bedrijf? Bij Gouweloos Techniek zit je goed. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jaren ervaring hebt: wij zijn continu op zoek naar toppers om onze organisatie te versterken.

Servicemonteur Elektrotechniek

Hoe ziet jouw dag als servicemonteur eruit? ’s Ochtends vertrek je vanuit huis naar de locatie van jouw klus. Ons…

Elektromonteur projecten

Wil jij als Elektromonteur werken aan uitdagende (renovatie)projecten voor de utiliteit: voor de overheid, het onder…

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Wil jij als Werkvoorbereider Elektrotechniek werken aan uitdagende (renovatie)projecten voor de utiliteit: voor de o…

Projectleider Elektrotechniek

Wil jij als Projectleider Elektrotechniek werken aan uitdagende (renovatie)projecten voor de utiliteit: voor de over…